tisdag 6 juni 2017

Sveriges nationaldag och K-kullen 6 veckor


Idag firar vi SVERIGE och K-kullen som blir 6 veckor.


Jag hoppas innerligt att Sverige kommer att kunna återhämta sig och bli det land som det en gång var. Ett land där respekt för andras egendom och kroppar respekteras som det gjorde förr. Ett land som vi kan bo i, leka i, vandra i utan att riskera att bli sprängd i bitar.

Denna vecka har K-kullen och L-kullen fått flytta ihop i gästrummet. Katt, sy och biblioteket skall få nytt fönster och en ny altandörr i veckan? så då var det lika bra att låta alla kampera ihop, fritt i gästrummet. L-kullen är nämligen LIIITE renligare av sig än vad K-kullen var så det har bara hänt någon enstaka olycka på golvet. De har fyra bajslådor utställda i rummet så de har inte långt till någon ifall det kniiper.

K-kullen är inte speciellt intresserade av kattmat, den mjuka sorten medan flera av L har gottat ner sig i Gourmet moussen, bara de fick äta själva. Torrisar har alla testat nu, då det står en skål till mammorna inne på rummet. Abeba och Fanny delar vårdnaden om ungarna och diar dem alla. Ibland så stänger jag in tanterna med ungarna så det blir lite rättvist, annars så är det Fanny som är inne mest av de två.

Vikterna är hyfsade:
Katja: 543gr  +64gr sedan vecka 5
Kerstin: 576gr  +65gr          "
Kajsa: 560gr  +69gr            "
Krissy: 580gr  +85gr           "
Kikkan: 518gr  +38gr          "
Kurre: 622gr  +93gr            "

Katja (tingad)







Kerstin (stannar)









Kajsa (tingad)











Krissy (tingad)









Kikkan





Kurre (tingad)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar