tisdag 13 juni 2017

K-kullen 7 veckor

och de äter och äter och äter så en blir ena nervöser. Alltså mellan 136gr och 200 grams ökning på en vecka. De äter oss ur huset och inte bara dem heller utan L-kullen käkar som om det inte finns någon morgondag. :) När det gäller personligheter så är det Kajsa som sticker ut. Hon kräver gos och hon kräver att det skall ske NU! Hon kommer klättrande upp efter byxbenen eller ryggen om man inte bryr sig om henne. Sedan är hon värdens gospropp som gillar att vara i knät och bli kliad och klappad. Katja har börjat ta efter lite av Kajsas olater och blir mer och mer en knäkatt. Kurre han ligger gärna på rygg och så skall man klia magen. Det är gött det. Han är lugn och stabil. Krissy kommer att bli en bra kompis, likaså Kikkan. De kommer och gosar och de är så söta som socker men är inte lika krävande som Kajsa. Alla 11 kommer rusande när jag kommer in i kattrummet och lockar på dem. Då gäller det att hasa sig fram "The Crazy Cat Lady Walk" så man inte sparkar iväg någon bebis.

Vikter:
Katja: 743gr  +200gr sedan vecka 6
Kerstin: 731gr  +155gr     "          "
Kajsa: 711gr  +151gr        "          " och hon var den minsta av alla när de föddes och fortfarande är hon minst i kroppen men så kompakt att hon är tung. Det blir en fin katta av henne.
Krissy: 716gr  +136gr sedan vecka 6
Kikkan: 675gr  +157gr           "
Kurre: 813gr  +191gr              "

Det var ett gäng tröttmössor som fotades idag. Kajsa var inte alls på hugget men det går ju att ta fler bilder senare. Kerstin hade jag precis tvättat runt ögon och nos så hon ser ut som den värsta ligist med mask runt ögonen. Tur att hon skall stanna hos oss. Fniss

Katja (tingad)











Kerstin (stannar) och nej hon är inte sjuk. Hon är nytvättad runt ögon och nos









Bilder tagna igår






Kajsa











Grrrr lägg av!!!





Krissy














Kikkan












Kurre fotomodellen.















Ibland är det synd att man inte kan spara en hane till oss men vi vill ju inte ha släkt med släkten.. Kurre är så snygg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar