torsdag 22 juni 2017

L-kullen 7 veckor

i morgon men då är det midsommarafton och fullt upp och på midsommardagen är det Gretas D-dag så uppdateringen får bli idag. Lotta och LeSean är fortfarande till salu. Båda är B-blodade så LeSean skulle kunna vara perfekt till avel. Han är en knäkatt som gärna håller sig i knät när man sitter i kattrummet när han får plats ;) det kan vara rätt trångt när man har 11 kattungar men han är en rar goding. Lotta är den av tjejerna som är mest lik sin mamma Fanny till utseendet och det bådar gott för framtiden. Lekfull och busig.
  Loui är en sötnos och en knäkatt och en klia mig på magen katt. Lea vill att man skall leka så hon får studsa omkring i sängen och anfalla. Hon är den enda av L-kullen som rymt ut i huset men en höjning av stoppen hindrade henne från vidare inspektioner. Vi skall släppa ut alla på lördag när Adelle, karamellen inte är här. Larry är en försiktig katt och på honom märks det att han har kommit in i en period då "allt" är farligt och skall undvikas. Många kattungar har en period i sina liv då allt, från ljud till rörelser "skrämmer" dem även om de struntat i det förut. Larry är även lätt att fota.

Vikter:
Larry: 717gr  +67gr sedan vecka 6
Lotta: 724gr  +52gr            "
Loui: 810gr  +80gr             "
LeSean: 782gr  +70gr        "
Lea: 684gr  +18gr              " Hennes vikt är jag inte nöjd med så jag funderar på att ge henne mat för sig själv. Jag tror att hon ger sig när de andra knuffas runt matbrickan. Så synd. Nå en viktökning där skall vi fixa.

Larry (tingad)

















Lotta (till salu) chokladspottad 

























Loui (tingad)




















LeSean (till salu) lilaspottad














Lea (tingad) jag skall leka så det så


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar