söndag 16 juli 2017

Tapetsering och höga höjder

Många säger ju att Britter inte gilla att bli burna för att de inte gillar höjder för min del tror jag att de inte vill bli fasthållna och att höjder gillar alla katter för då har de full kontroll på sin omgivning OCH är i "säkerhet" samtidigt.
   Kattrummet/biblioteket/syrummet genomgår en övergripande renovering allt från ny altandörr, nytt fönster till nya tapeter och golv. När man lägger golv så är det ju inte alltid så att man kan förflytta x antal hyllmeter böcker till ett annat rum så då får man ta bort de som hindrar en från att lirka runt hyllorna i rummet. Gissa om katterna är nöjda? Nya leksaker hela tiden "tapetbitar" att strö över huset och ny klätterställning!!!
















Lägger upp lite "random pics" Har ingen koll på halsband och vilka huliganerna är men det får vi ta.

Detta är Kajsa som vaktar tapeterna. Kajsa har ett spökmönster som är prickigt (spottat)






Lotta är inte helt ok idag. Hon har kräkts ett par gånger


Loui och mamma Fanny



Lotta


Minna, med vit tass, tampas med Maria



Idag så öppnade husse vårt paket från Zooplus å det fanns vippor å en skalbagge som vi tyckte var så spännande å så fanns det något som hette Cat Dancer, den va skoj. De små kattbebisarna fick en egen klös och klättergrej. En som såg ut som ett lejon. Vi stora har inte fått våra klösar än. Kattonger från Zooplus.


Fanny älskar vippor och våra hade nästan tagit slut.





Det börjar märkas mer och mer på Ophelia att hon inte mår bra. Hon har inte ont men hon håller inte igång som hon gjorde bara för någon månad sedan. Vippan var godkänd men hon hoppade inte efter den som hon gjorde förr.





Greta hade full koll på vippan



Bebisarnas lejon



Kackerlacka




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar