tisdag 11 juli 2017

K-kullen 11 veckor

och fom den 19/7 på em är de flyttklara. Då har de varit hos vetten och fått sin sista vaccinationsspruta, sitt chip och fått sitt veterinärintyg. Jag kommer att hinna en uppdatering på deras 12 veckorsdag som är den 18/7.
Det är fortfarande svårt att beskriva dem alla. Krissy är inte rädd för vår dammsugare, Kurre är ofta sist till maten och först när Roy håller på och tapetserar, Kajsa är fortfarande den som skall HA och det NU annars så kommer hon klättrande och tar för sig. Alla är så söta och sociala även om de tycker att det är roligare att fara runt som skogstokiga i sängen än att ligga där och gosa med matte.
 Rå köttfärs eller blandfärs är gott, likaså rå kyckling och rått kött. Fisk får de inte annat än det som, tyvärr, stoppas in i maten från fabrikanten.
  Torrfoder som de får är Orijen Cat&kitten, Olivers kitten (kyckling) utan spannmål och Olivers torrisar för vuxna (EKO) Jag blandar ihop av dessa så de får av alla och vänjer sig med att inte alltid få samma mat vilket är bättre för deras magar så de slipper magras och diarré när man fasar in ny mat. Mjukmaten har varit Pussi på påse, den utan fisk, och så Pussi på burk oxkött men det bestämmer ju alla nya ägare hur de vill göra och vilken mat de vill fasa in.

Vikter:
Katja: 1323gr  +183 sedan vecka 10
Kerstin: 1335gr  +207gr        "
Kajsa: 1260gr  +202gr           "
Krissy: 1198gr  +138gr         "
Kikkan: 1229gr  +166gr        "
Kurre: 1430gr  +230gr          "

Katja












Kerstin

























Kajsa












Krissy















 Kikkan

















Kurre


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar