tisdag 18 juli 2017

K-kullen 12 veckor

och i morgon börjar flytten. Först ut är Kajsa och Kurre som skall till samma familj. De två är varandras motsatser. Kajsa kräver NU! Kurre kommer om en stund. Båda två går hyfsat bra att bära. Krissy och Kikkan är mycket tillsammans och sover gärna på samma klös i närheten av varandra. Båda två går bra att bära (inte för länge) och spinner loss när man gosar. Två trevliga katter som kommer att blomma ut när de får sina egna hem och slipper så mycket konkurrens. Katja är med Kajsa de två som är med där det rör sig och sover gärna i sängen. Så flyttar de till sina egna hem och hokus pokus så ändrar de personlighet :) 
   Det kommer att bli tomt efter K-kullen när de har flyttat men så är det ju alltid och det kan faktiskt vara lite skönt med några färre huliganer som skall vara med Roy och tapetsera och hoppa på honom och spinna honom i öronen när han skall sova. Så konstigt. Så gör de aldrig med mig. De kommer upp i sängen, blir gosade med och så lägger de sig och sover OM de inte rasar iväg ner för att terra Roy eller leka. 
  Ni har tur, ni som tingat bebisar ur den här kullen. De är så vänliga och rara.

Vikter:
Katja: 1477gr  +154gr sedan vecka 11
Kerstin: 1489gr  +154gr    "         "
Kajsa: 1387gr  +127gr       "         "
Krissy: 1350gr  +152gr      "         "
Kikkan: 1340gr  +111gr    "          "
Kurre: 1583gr  +153gr       "         "

Katja, tät päls och stora, runda ögon och tassar!













Kerstin (stannar)











Kajsa blir bara finare och finare








Krissy, så söt












Kikkan, sötnos valde mellan henne och Kerstin vem som skulle stanna, Att det blev som det blev beror på att Kerstin hade sin ljusare päls.







Vilka tassar







Kurre den vänliga jätten som kommer när han kommer och nej, han har inte så stora öron som det ser ut på bilderna



















Gammelmatte önskar er, sötnötter, ett bra liv hos era nya familjer och att ni skall busa järnet och gosa ner er hos er familj. Ni kommer att vara saknade. Tur nog så kommer ju Kerstin att stanna kvar här så lite finns ju kvar av er. Nospussar till er alla. Gammelmatte vill gärna få några bilder och uppdateringar någon gång då och då. Inget krav alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar