fredag 7 juli 2017

L-kullen 9 veckor

och igår kom Louis matte och hälsade på. Äntligen fick vi ihop det för det har strulat hela tiden. Än det ena och än det andra. Även om jag visste att Loui skulle få ett bra hem så är det skönt att få kvitto på sin magkänsla. Han kommer att bli bortskämd och bla få tillgång till trädgård. Loui och LeSean är två plåster, även om de andra i L-kullen plåstrar sig så är dessa två alltid lite mer plåster. De flänger gärna omkring i sängen när jag skall sova och vill bli kliade och gosade med. Loui använder gärna mig som ngn jäkla klätterställning som man kan kasta sig över till när man skall från a till b. Har några rivmärken på låren och överarmarna. AJ!
  Lea är den som provar på allt först oavsett. Först ur lådan, först ut ur kattrummet, fast hon var inte först med att bada i skurhinken. Hon var först ur transportburen när vi var till vetten och den som först hoppade ner från undersökningsbordet och då kommer vi osökt in på Larry. Han är en försiktig general. Han gömde sig bakom mamma Fanny. Längst in i buren bakom Fanny inne i ett hörn satt han. Han är försiktig eller kanske lite feg och lugnare än de andra och det kan vara en fördel att han tar tid på sig och sonderar terrängen först innan han klampar på. Han gillar gos. Lotta är frejdig, rolig och bråkar och slåss gärna med alla andra kattungar och är gosig och gillar att bli kliad. Nu börjar dessa små att växa ur sig. Det är mer märkbart på chokladerna än på de lila grabbarna.
Btw alla skötte sig strålande hos vetten när de fick sin spruta. Den enda som sa något var Larry som pep till lite men det var ju inget konstigt.

Vikter:
Larry: 979gr  +262gr sedan vecka 7. Det blev ju ingen uppdatering v 8.
Lotta: 977gr  +253gr     "             "
Loui: 1113gr  +303gr    "             "
LeSean: 1109gr  +327gr  "           "
Lea: 966gr  +282gr          "           "

Larry













Lotta (till salu)
















Loui
















LeSean
Ursäkta bildkvaliteten


















Lea












   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar