tisdag 8 november 2016

Aktiveringsleksak

En aktiveringsbräda? låda som vi har är en fyrkant med hål. Där i finns det från början ngr bollar som kattungarna kan försöka peta ut. Jag lägger i en massa saker, som små råttor, bollar, skinnbitar, trådrullar mm mm. Vad som, som passar ner i hålen. Idag var det Ingo och Ivan som tyckte att den var spännande. Efter vart, de pillar ur sakerna så stoppar jag i dem igen och detta kan de tydligen roa sig med läänge, idag. Aktiveringslådan ser inte mycket ut för världen, en händig person kan bygga en egen. Vi vann den på ett lotteri på en kattutställning.

Ingo




Där kom bytet upp. Vaktar nooga



En råtta







Ivan






Ivan har fått sig en smäll på ögat av ngn av sina syskon så han är irriterad i det ögat och så vätskar det. Jag tvättar med antiseptisklösning och koksaltvatten. Ser bättre ut idag men jag skall be vår vette, Olle, kolla på ögat, om det inte är bättre till torsdag, då de alla skall få sin första vaccinationsspruta. 
  Nu kära kattungeköpare, tar det på't. Det är inte många veckor kvar nu.
  Igår, måndag, skulle vi ha åkt till Uppsala med Ricki för att para henne. Vi lade ner det. Vädret var inget vidare och än sämre åt Uppsala till. Det gör inget om det är snö men blåst, snö och snörök??? Nä tack! Det gäller inte livet vare sig för Ricki eller oss, så vi stannade hemma.

Ricki har ju en så snygg pojkvän som väntar och han har gett verkligt fina bebisar tidigare så nu hoppas jag på att det är skapligt väder nästa gång den lilla råttan går i löp.
Tazzamores Sir Lancelot... Det kan bli chokladbollar med eller utan mönster eller svarta, blå, lila både hanar och honor.... MUMS!!! Så håll koll på  LizPaws hemsida eller här på bloggen LizPaws


IC*Tawallis Ricki Lake
IC=Internationell Champion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar