lördag 6 augusti 2016

KKN-möte och färska kattbebisar

Vi har varit till KKNs ordförande Anita och till vår sekreterare, Ingemar, för möte och grillning. Fördel är att de två har samma adress. !!!
 Anita har kattuppfödningen  Demitos och de har 5 st små gaphalsar på snart veckan gamla. Jag har några bilder men inga kön eller namn. Jag vet så pass att en röd och den blå är hanar?






Sedan så hade vi ju fler katter på platsen som jag ville fota. Bla Abebas pojkvän  Tawallis Bruce Springsteen. Abeba och han blir föräldrar omkring den 2/9. Färgerna blir blå hanar och blåpaddor till honor ev med mönster.





Sedan så har Anita och Ingemar en liten, söt, brittdam vid namn Estelle








Här tillsammans med huskatten Rutan








 KKNs suppleant Carina Karlsson underhöll huskatten Rutan som verkligen älskade att bli kliad runt öronen.



Carinas snygga tatuering. Ser man noga så ser man i reflexen i ögat bild på det som ögat ser på. Hur snyggt som helst


Efter mötet så blev det grillat. MUMS! och en potatissallad från ICA och det var ICA Basic och den var godare än många av andra, dyrare märken. Len och god och inte så syrlig eller vinägersmakande som många andra är. Så var det en sallad gjord på egna tomater, egna gurkor och så små vaktelägg som kom från Anitas söner som tydligen håller vaktlar. OK ni som inte smakat vaktelägg "De smakar precis som vanliga ägg, fast de är pyttesmå. Så orerande om vaktelägg och att det är så speciellt så kan det bara bero på att de inte är så vanliga" Almondotårta till kaffet satt hel rätt efter middagen. Tack för en trevlig dag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar