fredag 26 augusti 2016

Abeba EN vecka kvar idag fredag.

Ujujuj vad tiden går fort. Nu är det bara en vecka kvar för rullebullen att vagga omkring med sin stora kropp. Abeba är ju lite kort i kroppen så 5808gr som hon vägde igår är mycket för henne ändå har hon inte gått upp så mycket i vikt. Jag tror att bebisarna tärde på hennes övervikt först innan det började märkas på vågen.








Hon är så rar, Abeba, mot utvalda katter. Mot oss människor så är hon en gospropp hela hon. Just nu så är fokus på Ophelia som är det äckligaste, farligaste elände som går på fyra tassar. Det skall spottas, fräsas och morras åt henne för att hon skall hålla sig på avstånd. Undrar hur mkt som är spel för kulisserna?!
    Skall väl avslöja redan nu att Abeba kommer att bli till salu eller lämnas på foder, när kattungarna hennes blir tillräckligt stora, 12 veckor alltså. Abeba gillar inte vår huskatt Abby, som är MIN katt och som vår britthona Ricki valt ut som SIN mamma. Detta stör hela gruppen. Abby går inte längre fritt i huset utan vi får bära henne till matskålen på diskbänken osv mm. 

Det gick inget vidare att försöka ligga och sova på klöspelaren.
Får tala om att gojset hon har i pälsen vid ögonvrårna inte är ngt farligt. Det är tårvätska och hon får extra mycket då hon precis ätit




En liten britt med ett eng/svenskt lexikon, Passar ju bra


Här på skrivbordet är Ophelias plats när jag sitter här och skriver eller spelar spel.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar