torsdag 4 augusti 2016

Kattungar, kattungar båd här och där

Jo men visst. Idag var jag och Roy ner och hälsade på Lotta W och vår Ophelia. Som stoor bonus så träffade vi även Ophelias bror Atlas och syrran Miranda PLUS... tattaraaaaa alla 6 bebisarna inne hos Lotta.
  Tänk er 6 st röda, ulltottar!!! Ni som har sett bilderna vet hur underbart söta dessa 6 st är men ni kan inte ana att verkligheten är värre än så. Dessa sex är så underbart söta att bilder inte kan göra dem rättvisa. Ni måste se dem och har ni funderat på en britt så hör av er till Lotta Tawallis uppfödning eller kolla in här på Lottas bilder på hennes blogg Lottas blogg . Dessa sex är otroliga, inget pip när man lyfter upp dem eller när man gosar med dem. De somnade lika gärna i mitt knä som i Lottas och då har de aldrig träffat mig. Så sociala och så ruskigt söta.










Lotta är detta Bianca?



Som ni ser så har jag noll koll på vem som är vad av dessa sötnosar och då är de sex stycken och alla är lika underbara. 

Sedan var det dags för ett besök hos Ophelia och syskonen. Ni arma stackare som hoppas på att jag och Helen skall ge återbud till någon av Ophelia och Atlas, till er kan jag bara säga "SORRY!! GLÖM DET!. Jag är såå glad över att jag tingade en kattunge redan innan mamma Milla kom till Sverige.
Ophelia är frammåt, kelig, gosig och sååå jäkla söt så det finns inte.
Atlas är den stora charmören, lite mer försiktig men dödar gärna vipporna men tar lite tid på sig men innan vi gick så var han på väg att klättra upp i mitt knä så Helene. "Atlas är så mysig och rar så du har gjort helt rätt som valde honom."
Miranda är den coola tjejen. Inget berör henne. Henne kan man kela med mm mm och hon bara finner sig. Så cool.

Vi börjar med bilder på Atlas som du, Helen, kan kopiera om du vill.





Kolla så farlig jag är. Jag morrade och morrade och dödade den nästan





Så söööt







Ophelia vår sötnos. Kolla morrhåren











Bebismage





Miranda som stannar i katteriet hos Lotta












Sedan så blev det middag hos Lotta. Kycklinggryta med ris och egenodlad gurka och Tzatziki. Egenodlad gurka är ju så gott, så gott. Det man köper i affären kan slänga sig i väggen, så det så! Som vanligt så var middagen så god, vilket den alltid är när man är och besöker Lotta. Det är tur att vi åkte ner nu. Nästa gång blir när vi hämtar Ophelia och omkring den 2/9 borde Abeba få sina bebisar så det blir precis att vi hinner ses innan. När bebisarna kommer åker vi ju ingenstans första tiden och Lotta har ju "Huset fullt".

Idag kom även mitt fina armband som jag vann på en tävling på Facebook. Jag fick välja gravering själv och valde "SVERIGE 4EVER.





2 kommentarer:

  1. Låter som en underbar dag! Önskar att jag bodde närmare så jag också kunde hälsa på. Härliga bilder! ❤️

    SvaraRadera
  2. Tack för besöket. Frågan om det var Bianca är nej, jag tror att det var Pan men osäker....

    Så många fina bilder du fick på dom.

    SvaraRadera