onsdag 27 maj 2015

Gravidmage och kattungar

Jag tar rapporten från skurhinken först ;) 
Det är dags att flytta in kläder och div annat i skåpen nu! Fördelen med renovering är att man inte behöver städa. Nackdelen är den samma, man kan inte städa... ;)








Om inte Ricki luras och tröstäter och blåser upp magen så blir det bebisar här någon gång den 1 eller 2 Juli. Favorit sysselsättningen nu är att vila och sova

Ricki väger nu 3754gr vilket är 154gr över "normal"vikten för den lilla råttan.
Totsi ökar också i vikt och tuttarna börjar bli mer markerade men det är inte hallondags för än den 31.
Totsi: 4616gr  + 73gr sedan förra onsdagen och totalt 178gr men hon ligger ju 2 veckor efter.
Ricki: 3754gr  + 146gr sedan förra onsdagen och totalt 315gr.




I går var jag och Roy till Skeppshult och hälsade på Lotta och Lena dök också upp. Det blev bebisgos??? fniss och en lunch som fick oss, alla, i paltkoma. Fruktfat med kyckling. Nomnomnom.
Och vilket jäkla väder. Det började regna till och från, från Mullsjö ungefär och sedan blev det sämre och sämre väder för att avslutas med skyfall och en hagelstorm. Då var vi tack och lov framme sedan ngn timme så vi fick titta på spektaklet inne, från Lottas kök. Fan det låg ju hagel kvar på marken... Nu jäklar hoppas jag att sommaren är installerad på Juni tom, minst, september.

Några bilder på Zira blev det och även ett gäng på Lenas fina Solo..




Mamma Mini


Lenas snygga Solo, en 10 månaders bjässe, var inte helt bekväm med att ställas till allmän beskådan på detta viset men annars så var han så kelig och gosig ... <3 




Tack för igår Lotta och Lena. Syns snart igen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar