fredag 13 november 2015

Ett farmorshjärta

När ett farmor och mammahjärta känns svullet och deppigt så finns det bara en sak att göra och det är att ta sin man med sig till Lidköping för lite Adelle gos och son och svärdotter samvaro. Så då gjorde vi det. Tyvärr hade Micke ngt migränspänningshuvudvärkliknande elände så han var inte i form men farmors lillhjärta var det. Allt från Kennet and the Knutters till Rövare i Kamomillastad till Oljad blixt och Trollmor blev det med eller utan hoppgunga eller farmorsarmar.
    Farmor är helt såld på den lilla härdsmältan och är evigt tacksam för den och de som sabbade Mickes dataspel så han gick in på den där dejtingsajten och hittade igen Carro. Abbans, abbans farmor och Adele och stort tack.
   Och vi fick middag... Ujujuj vilken fredagsmiddag det blev. Porterstek på en gammal ko, klyftpotatis med timjan, skysås från köttet och sallad. Den som gick från det middagsbordet hungrig fick verkligen skylla sig själv. Nom nom.
   Lördag före 2:a advent kommer de hit och bakar pepparkakor. Då blir det julmusik, julstjärnor, Jansson till mig och Micke, annan gratäng till Roy och Carro och barnmat till Adelle och sedan så skall de sova över till söndagen så vi kan avsmaka lite glögg med tillbehör som pepparkakor och mögelost på kvällen.. Premiär på översovning för hela familjen.. Längtar.






Gissa om någon var intresserad av kameran??









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar