måndag 2 november 2015

En vacker höstdag

är det idag och inget speciellt händer. Tog en sväng ner på stadens gator och torg för att hämta medicin på Apotek Hjärtat, hämtade ut min vinterjacka på syaffären där de bytt dragkedja. PS! Syaffären på hörnet mittemot Knallen kan rekommenderas. Supertrevlig personal. Gick in på en affär till och beställde julklapp till farmor och bestefar Roys lillhjärta.!!! Därefter var vi värda en kopp kaffe på Torgetskafé. Besökte också ICA för att bunkra upp med mjukmat åt katterna. Är lite orolig för Abby. Hon kom in igår em och spydde upp ngt och antagligen hårboll? men nu mår hon inte bra. Hon har inte ätit ngt sedan igår. Har trugat med mat två gånger idag men nähä.... Skall dock tvinga i henne vätska och BaktiFlora.

Gick en kontrollrunda i trädgården bara för att konstatera att de sista knopparna och blommorna som fanns på rosorna är uppätna. Jag avskyr rådjur live. Skjut och ät.

+13C och dörren ut är öppen till katternas förtjusning och förbipasserande damer som stod en lång stund och ojade sig över de söta katterna .













Snöbär. Ett jäkla ogräs och giftig och skall man få bort den så får man nästan gräva bort halva trädgården



Hästkastanj



Grannens Hästkastanj som elverket skall ta ner då den växer i lyktstolpen. Det var inte länge sedan grannen klippte/sågade ner den bra mycket men dessa träd växer visst som ogräs men visst är den fin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar