måndag 30 november 2015

10 dagar kvar???

Är det 10 dagar kvar innan Abebas bebisar tittar ut eller kommer de tidigare eller senare? Ja, det är frågan så svaret blev inte 42!! Fniss. Jag tycker inte att hon har gått upp så mycket denna gång MEN hon var överviktig innan hon blev med bebisar så det kan ju vara så att de små utsugarna, sög ut sin mor först och först nu börjat använda sig av den mat, lilla mamma äter åt dem.

Visst är hon söt? Hon ser ut som en spolformad säl i kroppen








Abeba väger 5403gr och har ökat med 869gr. Ivan, pappan, var ju här så det blev ingen minskning i vikt heller pga resor och okända ställen osv.

Förra gången så vägde Abeba 4840gr ungefär vid samma tid och hade ökat 890gr och då blev det 5 st blåvita grabbar. Nu vägde hon ju mer när Ivan kom hit så vikterna är ganska lika. 5/12 vägde hon 5225 och hade ökat med 1275gr. Ungarna föddes den 7/12 så jag måste komma ihåg att väga Abeba 2 dagar för vad jag tror är D-Day, OM den inte redan har kommit då....

Vägde även Fanny 2615gr väger hon.
Greta tar täten 2720gr. Måste vara pälsen va?

Greta tillhör den där kattegorin, svår att få fina och bra bilder på. Hon skall helst vara med i kameran.




Fanny hon sätter sig perfekt som den modell hon är. Synd bara att hon är ett praktexempel på spigré mönstrad.




Har gjort klart fönstren idag. Det fattades en ljusstake eller stjärna eller något i ena storarumsfönstret eftersom vissa ljusstakar avgick med pension förra året. Hittade stjärnan på ÖB, tyvärr var den slut i silver och de hade bara den i skylten. Så skönt, ibland, att vara känd eller ökänd. Inga problem!! Stjärnan åkte ur skylten och fick ett lägre pris och fick ett nytt boende i vår hall i mörka hörnet som blev ljust och fint. Fick flytta den ena stjärnan hit och en julgran dit.. Tja ni vet, det där flyttande så det blir bra. Nästa år är det ju inte säkert att det ser lika ut i fönstren som det gör i år.

Stjärnan från ÖB!!


Stora rummet mot gatan


Stora rummet mot gården


mot gatan igen


Hallfönstret



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar