torsdag 26 september 2013

Bilder, frost och förkylning??

Frost ja! Han har dykt upp två dagar  rad här  Mariestad och förebådat höst och vinter men än skiner solen från en klarblå himmel. Själv mår jag väl inte så där hundra med symptom på förkylning som inte släpper. Vilket är vanligt då man har fibro. men det är lika drygt som att ha en "riktig" förkylning. En riktig förkylning går ju över efter ett par dagar men en "fibro förkylning" kan hålla i sig hur länge som helst. Nu är det över två veckor jag släpat runt på den extra bördan och det tar på humöret att ha extra besvär.

Kattungarna käkar och växer men vill INTE har vanlig mat men jag har som står på golvet i kattrummet så den dagen de kommer på att det där klägget går att äta så varsågoda... Mjölkbaren är, än så länge, outsinlig. De är ju bara två som ska samsas så det finns ett överflöd av dricka.

Roligt är det att se vilka personligheter de har utvecklat.
 Abeba är den som är mest framåt och nyfiken och hon är också den som brås på sin mor och är väldigt tyst när hon jamar. Hon öppnar mest munnen :)
 Ari är mer försiktig och går gärna till de större katterna och han kan skrika/jama.
Båda är sociala och kommer ramlande när man kommer in i rummet och när man "ropar" på dem. Då ska det klias och buffas och de spinner så de låter som små AK4:or.....











Wasabi slinker förbi ibland och tar ett tvättpass





Trond är den borne kattvakten och vaktar och tar hand om de små!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar