lördag 21 september 2013

4 veckor unga

då behövs catcam-övervakning och till detta har Totsi anställt Ricki och Trond. De ligger som trafikpoliser i kattrummet och övervakar de små så de inte hittar på några dumheter, vilket de hittar på ändå och ger, åtminstonde, Ricki frispel. Hon vet inte hur hon skall göra då bebisarna är för tunga att bäras i nackskinnet.. 

Ricki har gått upp 402gr sedan parningen den 25/8 och har snart kommit upp i 3300, 3292gr väger hon idag. Hon är ju inte världens största britt och här brås hon på sin lilla mamma Luna.

Igår började jag att ge Abeba och Ari mat och idag var/blev det en procedur med mat överallt, skrik och pip och protester och precis som med vilka små bebbar som helst så var det mat överallt, inklusive på matte. Sedan var det avtorkning som var lika poppis som matningen, sedan fortsatte vi med lite rubbing av magen så de rapade för att avsluta det hela med ett toabesök. Fy fan vad taskig jag va!!!! :)

Vikter: Abeba:  538gr  +78gr sedan förra lördagen
            Ari:       586gr  + 91gr    "                "

Trond: och kan ni gissa varför det behövs dubbla kattcams??? Han är vild den lille och så nyfiken. Som den "rallyförare" han är så "rusar" han också runt i rummet. Jaja så fort det nu går med de där vingliga, små benen.


















Jag ska UPP!!!!










"Äääää flänga omkring så där??? Nä när man kan tvätta sig och leka med babygymmet???"






"Blä! Den där matte som stökade till hela pälsen med en massa klet som hon menar att man ska äta?"










Syns det på Ricki att hon skall ha bebisar?  Inte mycket än!
Sedan är hon ju sååå lätt att fota :(








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar