måndag 17 oktober 2016

Rymmare och fasttagare

Sitter i godan ro, här på fm med min kopp kaffe, ett äpple från trädgården och en hårdbrödmacka med messmör på.... DÅ! något får mig att vrida på huvudet och där... där i dörrhålet står det en liiten, liten Irina och glor på mig. Fasttagaren reser på sig och får syn på ytterligare en rymmare, Ivan!!! Igor kämpar som besatt för att få bra grepp för att häva sig över hagens kant men då är fasttagaren framme!!
   Fasttagaren häver upp sin ljuva stämma och ropar på Snickaren som kommer och sätter upp en stopp mellan kattrum och hall så nu får de små glina ett heeelt rum fullt med spännande grejor, att härja i, en vecka eller så, innan det är dags att släppa ut dem i hela huset. Än får de stanna i eget rum med klumpfri kattsand. Jag kollade med ungarna och satte Ivan i stora bajslådan och han försökte smaka på klumpsanden så än är det INTE dags för dem att husera fullt ut i huset.
   Lite lustigt är det för vi pratade just om detta med Igors familj som var på besök igår, att det snart var dags att ge ungarna mer utrymme. Så de bestämde på egen tass att det var dags nu.

Igor försöker att ta sig ur hagen. Fanny fick fnatt och försökte trycka ner honom i hagen igen.


Ingo


Igor och Ingo



Igor. Det är liite otäckt fortfarande att ha så stora ytor att vara på




Ophelia, Igor och Ingo


Irina blev såååå trött


Varför ligga på golvet när det finns flera filtar och andra mysiga saker att ligga på och i????


Ivan blev också helt slut av att utforska hela det stora rummet




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar