lördag 10 september 2016

I-kullen 1 vecka

Så fort går tiden att I-kullen redan är en vecka gamla och att Ingo, på sin 5 dagars dag fick upp ett öga. Han har fortfarande ett öga öppet och han är den enda av dem. De andra verkar inte vilja se verkligheten i vitögat ännu.
    Ivan är reserverad till en familj i Örebro. De frågade redan innan I-kullen var född.
Jag måste reservera mig när det gäller kön. Ida ser mer och mer ut som en pojke i rumpan. Ewa G kommer hit på söndag och undersöker saken. Det kan ju hända att vi får fler pojkar.
Så kommer vi till vikter.

LizPaws Irina Rodnina: Föd.vikt: 114gr. Vikt 1 vecka: 244gr  +130g
LizPaws Ida Ingemarsdotter(reservation för könsbyte) Föd.vikt: 109gr. Vikt 1 vecka: 244gr  +135gr
LizPaws Ingo Johansson: Föd.vikt: 105gr. Vikt 1 vecka: 220  +115gr
LizPaws Ivan Hlinka: Föd.vikt: 103gr. Vikt 1 vecka: 231gr  +128gr

Irina





Ida?





Ingo





Ivan (reserverad)





Idas prickiga mage


Ophelia har tyvärr kommit lite i skymundan nu när I-kullen kom men hon är en raring som är med överallt. Piper ynkligt om hon tror att hon är ensam i hela världen och dödar Roys tår vid 06.00 tiden på morgonen. Det är antagligen då han borde gå upp och ge henne mat. Fanny är lekkompisen och den som tar hand om tvätten. Ophelia är en underbar katt. Gosig som få och bärbar. Hon blir helt Rag Dollslak i kroppen när man bär henne som en bebis, på rygg. Det som skämmer henne är att hennes ögon tåras när hon äter, hon är ju lite typad och det är ju inte alltid man har varit där och petat innan man tar kort men det är inget fel som infektion eller så. Skall beställa Eye Envy  till henne när vi får pensionen. Har sett att många som har Perser använder detta när de har vita katter för att få bort det gula.









2 kommentarer:

  1. Ja visst är de runda och söta. Bruce gör fina bebisar med Abeba. De två passade verkligen bra ihop. Hoppas att det håller i sig

    SvaraRadera