torsdag 8 januari 2015

Reserverat och tingat

Här rör det på sig och inte bara i kattrummet. 3 av kattungarna är reserverade och en av dem skall få besök på lördag, en är tingad och hamnar i Hägersten och så har vi Emerson Fittipaldi som är lös och ledig än så länge. Reserverad innebär ju inte att katten är såld utan att familjen vill ha lite betänketid så det kan ju vara värt att ställa sig på kö. Se bara på Emerson som var reserverad men nu är lös och ledig igen.

LizPaws Emerson Fittipaldi
lös och ledig

LizPaws Eric Cantona aka Theo
tingad


Dessa underbara, svartvita bilder har Diddi Sjöstrand tagit

Mamma Abeba verkar ha tagit adjö av moderskapet och är bara inne ibland för att ge ungarna en skvätt ur mjölkbaren. Resten av det verkliga "skit"jobbet har hon överlämnat till, dagmamman, Tawallis Ricki Lake, som verkligen älskar att ta hand om små kattungar och till mig som kommer med blötmaten. Ricki, hon är en perfekt mamma hon. Tror att hon gärna skulle dia dem också om det gick. Tittar man på bilderna på henne och kattungarna så ser hon så nöjd ut.  
  Även om hon är smal, så är hon kompakt, Ricki, så det blir nog en parning fram över när hon går i löp. Pojkvän är redan vidtalad, EmViPis Shaguille O'Niel, så vi får hoppas att den kombon blir bra. Grabben är snygg och det finns bild på honom på min hemsida.









Vem som är vem finns inte en susning att veta om jag inte ser de färgade snoddarna. Den enda som går att särskilja är Eric som är vitare i ansiktet.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar