torsdag 22 januari 2015

över 1500 kg katt och hund produkter

landade på vår trottoar idag. Någon har inte öppnat försändelsen från Olivers petfood i DK när den kom till DHL i Malmö. Smart! Vi skulle ha 5 kattungepaket och de fanns längst ner i den inplastade försändelsen som givetvis var i svart plast så ingen skulle kunna se något. Leveransen, pallens innehåll skall till allt från Uppsala, Nora till Göteborgsområdet. SUCK!!!  Väntar på att Viktoria, från Olivers, skall ringa så vi får reda ut detta.
        Måste säga att Olivers kattungepaket är jag nöjd med. Först en plasthink med lock som rymmer 4 kg torrfoder och i den ligger flera påsar med kattungemat (torrt) och så prov på deras blötmat plus en matskål i metall och givetvis info och prisuppgifter om deras produkter. Jag gillar deras kattsand och deras torrfoder med kyckling som är "grain free" ;) Tja jag äter den ju inte men katterna ser ut att gilla den :)

På bebisfronten så börjar de små huliganerna att öva på att klättra på ben så nu är det jeans som gäller i umgänget med de, små, kloförsedda huliganerna. Ursäkta att de inte är rengjorda i ögonen men detta hann jag inte.

LizPaws Eric Cantona aka Theo och LizPaws Esa Tikkanen


Eric Cantona aka Theo


Esa vill inte dela med sig av mattes ben till Eric


Esa Tikkanen 



2 kommentarer: