tisdag 17 juni 2014

C-kullen 6 veckor

och de käkar och växer. På 4 dagar har de ökat med, mellan, 71gr - 124gr så det märks att de äter "vanlig" mat nu och det är inte bara Gourmet Gold mousse utan samma mat som de andra katterna får. Det är bara Charlotte som vill bli matad för hand. Dock är torrfoder ingen höjdare än så länge. 
  Nu är de både högt och lågt och sängen är en favorit att klänga upp i och att ta sig en tupplur i. Gissa om de är roliga att sitta och titta på? Eftersom det inte blev några bilder på 5 veckorsdagen så kommer det att bli en bunt idag.

I övrigt väntar vi på att Ricki skall få sina ungar, innan magen tar i golvet ;) Hon har fått flytta upp med bolådan i sovrummet eftersom Trond använde den att bajsa och kissa i. Det såg vi igår 00.30 någonting när vi kom hem efter att varit hos Lotta och Benny Wallin (Tawallis) och sagt hej då innan deras flytt till Spanien. Så det var lagom kul att flytta allt mitt i natten och det verkade i natt som om hon ville få kattungar men idag så är det som vanligt. Hon får knipa till den 20.

Vikter: Ricki: 4437gr vilket är en ökning på 437gr på två veckor och en totalökning på 1232gr.

Charlotte aka Stella:  704gr  +71gr på 4 dagar
Challe (till salu):  870gr  +100gr     "        "
Celine aka Sally:  739gr  + 72gr      "        "
Cassius:  884gr  +124gr på 4 dagar

Charlotte aka Stella












Challe Berglund (till salu)
Challe sooover när och hur som helst ;)















Celine aka Sally











Cassius

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar