tisdag 29 januari 2013

Totsi 10 månader.

Idag fyller vår Smugglers Rhythm and Blues aka Totsi "vuxen" i utställningshänseende och det innebär att hon är 10 månader så nu får hon fightas med alla stora katter på utställningarna. Hon har även blivit stor när det gäller vikten, 4130gr tung är hon, pluttan.

Totsi är nog bland det raraste i kattväg som finns. Hon skall inte ligga med i soffor och sängar men när hon behöver gos och bli buren på kommer hon rusande och kraxar fram sitt jam. Sedan slänger hon sig på golvet och så får jag klappa och gosa och bära på henne ett tag till nästa gång hon kommer kraxande.

 

 
 
Det blir inte mycket skrivet eftersom det inte händer så mycket som jag vill skriva om. Har tittat mcyket på skidor, SM i Falun och alpint och så var vi faktiskt till Skövde igår en kort sväng. Handlade lite och var in på KB på Käpplundavägen för kaffe och en glutenfri semla. Gud så goda de var. Precis lagom små/stora för att man inte skulle ledsna på allt torrt bröd och för att man skulle vilja ha minst en till. :) Kan rekommendera KB till alla oavsett om ni är glutenintoleranta eller inte. Brödet är suveränt gott och ju fler som går dit, ju större chans är det att KB får vara kvar...

http://www.glutenfritt.org/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar