tisdag 1 januari 2013

Strax efter tolvslaget

ansåg Totsi, 9 månader och nästan 3 dagar gammal, att det var dags att visa att hon var/är en HONkatt så hon började åla omkring på golvet som om hon inte gjort annat i sitt liv och nu hör man henne.... ibland.


Wasabi är redan något trött på damen som ålar omkring honom och låter så konstigt. Han försökte att kliva på men ställde sig för långt fram och sedan fattade han inte riktigt vad som förväntades av honom. Totsi visste men Wasabi hade inte en aning!!!! Nu är ju hanarna här kastrater men det bekymrar inte Totsi, hon är tom efter Tristan som def. har noll koll när det gäller amorösa äventyr. hähä.



 
Det gills inte ens att bli slickad på huvudet av styvsyrran Ricki Lake

 
Visste sedan början att Boel Hultens katter brukar vara sena i utvecklingen men det har inte Totsi hört talas om :) så det blir till att ringa vår vette om piller och även kolla vem som gör PKD/HCM här i krokarna. Kan vara bra med piller så inte Tuttan blir smal som den ål hon härmar och jag kommer ju inte att ha en ål med mig på utställningen i Trollis i mars (räcker med att jag hade en räka tll huskatt i Trollis på sönd. 1/7)    Tänker även att det kan vara bra att redan nu ha en tid för PKD och HCM till efter den 29/3 då Ålen fyller ett år så allt är klart för att träffa pojkvännen.   
 
Gäsp säger Wasabi igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar