söndag 7 maj 2017

K-kullen har utökat boende

Ja så är det. fast de inte ens är två veckor, två veckor blir de på tisdag först, så behöver dessa knubbiga pälsbollar mer utrymme, mest kanske för att de har en rymling i familjen. Kajsa "Kavat" Frick, den minsta av dem och den mest nyfikna ger sig ut på egna strövtåg. I fredags såg det ut så här. Tur vi var inne och kunde fånga upp rymlingen.


Nu bor de i den vanliga bolådan som vi använder och det verkar vara lugnt för de ligger och sover som om de aldrig bott någon annanstans.

Kerstin, Katja och Krissy hos mamma och Kurre, Kikkan och Kajsa klumpar ihop sig.
    


Kurre (reserverad), Kikkan och Kajsa "Kavat" Frick (reserverad)


Kerstin, stannar


Kurre Hamrin


Kajsa Frick, nyvaken och pissesur. "Kan man aldrig få sova på det här stället?"



Kurre Hamrin och syrran Kajsa Frick båda är reserverade till samma familj.



Kurre


Kurre


Kurre


Den som är blivande kattägare får gärna kopiera bilderna men inte skriva att det är era om ni lägger ut dem på er FB eller blogg eller hemsida. Skriv gärna vart ni fått bilderna från.

Det blir några bilder på L-kullen också. Nog för att Rickis sista kull gapade och pep i tid och otid men det berodde ju på att Ricki inte hade mat tillräckligt till dessa 7 men Fanny har mat till sina. Första dygnet gick de upp mellan 16-26gr och ändå så gapar de och piper.
Saken är den att alla 5 skall ha samma tutte!! De slåss som attan och skriker och piper högljutt när de blir bortknuffade eller när de slåss för att putta bort någon annan.
  Fanny morrar när ungarna skriker och blir ungarnas skrik tillräckligt högt så kommer Abeba farande också och kollar in läget. De har sina bon i samma rum och det konstiga är att Abeba, som avskyr andra katter, har blivit som en omvänd tass. Innan Fanny fick sina ungar så tolererade Abeba att Fanny låg i hennes bo.




Kriget idag. Lea Lemare backhop.Fr, LeSean McCoy Am,fotb, Lotta Schelin fotb.Sv,  Larry Holmes boxn. Am, Loui Eriksson hockey Sv. Alla slåss de om samma tutte.




Nog är den lila hanen till vänster mönstrad, spiggré men hur är det med den andra lila, den som är mycket ljusare? Jag tror att den andra lila är solid med spök. Att de andra, chokladerna är spiggré  är rätt klart. De är inte tigré, inte spottade helt och inte tabby.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar