tisdag 1 augusti 2017

Mellandags bilder

Kan man ha mellandags rea så måste man ju kunna ha mellandagsbilder på M-kullen också eller hur? De har ju fått ett större område att röra sig på och de klättrar och flänger omkring och rätt vad det är så somnar de i farten. Greta är en bra mamma som oftast befinner sig i bolådan med ungarna. Tyvärr så har hon inte fått igång mjölkproduktionen så att ungarna kan dia sig mätta men nu så skall de ju äta "vanlig" mat och det underlättar ju. Jag ställer en tallrik med mousse på golvet och så handmatar jag en i taget inte för att det behövs men det är så mysigt med den kontakten man får. 
    Nu har alla stora ungar flyttat utom LeSean som reser till Norge den 11/8 och så vår egen Kerstin och jösses vad lugnt det har blivit. Fanny är lite undrande när det inte kommer 11 kattungar rusande när hon ropar på dem men jag tror att hon tycker att det är rätt skönt. Mamma Abeba abdikerade redan förra veckan och rymde in under våra sängar och lämnade matandet till Fanny. Jäkla taskmört! 







Mikaela. Hon är sååå sööt












Maria är fortfarande ett matvrak och den som gärna klättrar upp för mina ben för att nå maten men hon är inte lika grisig längre utan äter riktigt duktigt







Malin är en lugn tjej som jag har koll på när de äter från fatet så att hon inte blir undanknuffad. Hon leker och härjar med de andra men, hon är en lugnare personlighet. ÄN så länge




Mie är en rackare som har fart under tassarna och det har hennes syster Missy också. Matvrak ett och två och fullt ös. De är inte alls lika sina övriga syskon men uuu så söta de är.

Mie



Mie till vänster och Missy till höger







Missy











Minna






Det här är inga arrangerade veckobilder med rengjorda ögon och nosar utan bilder som bara blev och är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar