söndag 13 augusti 2017

M-kullen 7 veckor

igår men då var på ju i Bredöl, Nossebro på Magnolia och jag fick nya kärlekar att köpa och plantera men inte förr än i vår då lökarna finns att köpa.
     Nu är det M-kullen som äntligen ökar i vikt med stormsteg. Det har varit mer myrsteg förut men nu när de äter allt, nästan, så är viktökningen så bra.
    M-kullen är nog den lugnaste kull som vi har haft, någonsin. De klättrar lite, leker lite, biter varandra ibland och så sooover de mycket och länge och ofta. De har inte gjort en tillstymmelse till att rymma ut från sitt rum ut till den stora världen utanför, än! Här märks arvet från mamma Greta som är lugn som en filbunke och pappa Dante som också är en lugn och rar gentleman. Alla gillar de vippor och att jag sitter där inne på golvet med dem för då får de vara i knät och där trivs de. De är rara hela bunten och att ta ut en personlighet på varje är svårt. De är så lika. Det kan hända att Missy är lite kaxigare mot sina syskon och att Minna verkar veta att hon skall stanna för hon har hela tiden varit först att komma när jag lockat på dem. 

Vikter:
Minna: 594gr  +126gr sedan vecka 6
Mikaela: 667gr  +118gr            "
Missy: 624gr  +144gr               "
Mie: 698gr  +139gr                  "
Maria: 679gr  +166gr                "
Malin: 650gr  +135gr               "

Minna (stannar)













     Mikaela (till salu)


















Missy (tingad)

























Mie (tingad)




















Maria (tingad)















Malin (tingad)



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar