torsdag 20 mars 2014

Trond badad

check... Ricki badad check. Då är det bara Abby som skall bada och det får hon göra på torsdagen innan utst. för att hon inte skall hinna ut och rulla sig i dammet. Till  Abeba tar jag en fuktig sämskskinnstrasa och torkar av henne upprepade gånger. Hon har inte hunnit bli fet och lortig i pälsen så trasan och lite crisp, om det behövs så är hon klar.




Trond badad.. check




Fick lite Orijengodis av återförsäljaren för det, Akana, Eukanuba och Iams. Dock för hund men det är exakt samma i kattgodiset, torkat, Black Anguskött och det mottogs med tacksamhet av både Trond och Ricki.  Vi fick även provpåsar på Akana som våra katter blev förtjusta i. Han hade inget Orijen kvar men de har precis kommit ut med en Orijen Red med bara olika sorters rött kött. Tror att mina/våra katter kommer att gilla Orijen för Akana och Eukanuba senior går bra här. Skall ringa till dem och fråga om man kan få provpåsar på Orijen och även den nya red,



Ricki badad... check...



Så, då är det bara att packa utställningskassen och se till att få med stamtavlorna :)
Abeba får inget bad.. orättvist va?




Abby, som vilar tillsammans med Ricki i nya fåtöljen skall få sitt bad på torsdag, nästa vecka för en vit katt förvandlas snabbt till en grå/svart katt när hon kommer ut ;)




Ni som missat, vi har, hmm, Roy har, tapetserat lite vägg i vårt vardagsrum.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar