onsdag 2 oktober 2013

Över 700gr

är både Abeba och Ari. Abeba väger 707gr och Ari fläskar på med 760 och de är "bara" 5 veckor. Äter själva gör de fortfarande inte men de har kommit på att Babypasta är riktigt gott och Gourmet mousse fungerar att få  sig, under protest, när man blir matad!!! 
Abeba håller på att byta färg på ögonen och det är så bra att hon gör det tidigt, för då är chansen stor att hon får fin färg på dem. Mamma Totsi var också tidig med att ändra färg på sina ögon och på utställning så har hon fått mycket beröm för sina vackra ögon. En domare sa att det var nog de finaste brittögon han hade sett!!!

    Det har annars varit en sorglig början på veckan. Min äldsta, kusin, Sonja avled i måndags 30/9 av en hjärntumör som inte gick att operera bort hela. Vi har ju väntat på detta men man är lika ledsen ändå.

   Sedan fick min uppfödare, Lotta Wallin, Tawallis, ta bort sin 9 veckors honkatt Brooke. Hon fick förstoppning och tarmarna återhämtade sig inte efter detta så igår fick hon somna in.

   För min del så var avslutet på dagen pest. En Tiparol och sängen efter middagen och nada sömn i natt så halv 4 fick jag gå upp och ta en Immigranspray mot migrän och äntligen fick jag ett par timmars sömn. Annars så var dagen rätt bra med en timmes promenad i det vackra vädret och en tur till affären för att shoppa loss på grönsaker.
     Om det orkas med en promenad idag så får kameran följa med. Det börjar att bli så vackert ute. Smet ut nu på morgonen i nattkläder och pissetofflor och tog några bilder.

Hua kan man äta detta???


Mycket svårt att ta bilder på dessa racerbilar om de inte sover ;)






Någon är verkligen nyfiken












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar