söndag 3 januari 2016

Adelle

Vi börjar lite snabbt med ett par bilder på Boston, fd LizPaws Emerson Fittipaldi, Det kom ett mail från hans personal med lite bilder på 6 kg klumpen MEN fet är han inte bara stor, som de andra killarna i E-kullen.





I går var vi till sonen med familj och pussade Adelle och fotade Adelle och gosade Adelle och lekte. Vi fick världens godaste köttgryta till middag! Ni vet, en sådan där köttgryta men blir ledsen över, bara för att magen är proppfull. En sådan köttgryta var det.







Jag skall ha....




Jag skall ha.....


Ska ha.......



vill haaaa







I väntan på pannkakor




Innan vi åkte så gick jag över till grannas och talade om att de kunde få gå in om de ville när vi var borta.. OM.. klart Frida ville. Fick en bild på Roys mobil där Frida sitter i bolådan med alla kattungarna klängande på sig... Några andra bebisbilder från gårdagen.

LizPaws Hanna Falk är nog den tröttaste av alla katter vi har. När de andra kattungarna kommer "rusande" och pipande orkar hon knappt öppna ögonen för att kolla vad som händer. Hon stannar lugnt kvar och tittar på, så jag får lyfta fram henne för att få gosa. Släpper man henne så larvar hon iväg igen och lägger sig ngnstans och vilar OM hon inte blir attackerad, på vägen, av sina syskon och får lov att slåss lite. Hon är verkligen fin med bra nos, som knappt syns för teckningen och runt fint huvud..Synd att det är lite, lite vitt på henne om det är det man vill ställa ut, vilket vi vill.
    Funderar starkt på att göra samma parning igen om pappan fortfarande är fertil...
                            











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar