måndag 28 juli 2014

C-kullen 12 veckor i morgon

men jag kör lite vikter nu, för i morgon flyttar Celine aka Sally vid 10.30 tiden och på Onsdag så är det Cassius tur. I dag var, de två, plus Charlotte till veterinären för veterinärkontroll, vaccination och chippning alltså samma som ID-märkning. Våra katter kommer att reggas i SKK (Svenska KennelKlubben) som även reggar katter. De skötte sig exemplariskt. Reagerade inte ens när de blev vaccinerade eller chippade. Sedan tog vi en extra tur runt sta'n för att de skulle få åka lite bil.

Nu i kväll har vi varit sååå stygga. Vi har klippt klorna på alla fyra! Ååååå ve, fy och usch. Någon håller i oss!!! VI kommer inte loss. Vi kan inte springa. Släpp ner oss NUUUUU men nu är det gjort.
Cassius badade ju här i veckan, vilket han har fått göra då och då, eftersom hans nya husse är allergisk och det hjälper om katterna får ett bad då och då. Tar ju bort saliven och proteinet i saliven och det underlättar för husse. Tillräckligt varmt vatten och baken i först så har Cassius stått där i handfatet och tittat.

Vikter:
Carlotte Kalla: 1423gr  +78gr sedan vecka 11
Challe Berglund: 1930  +165      "            "
Celine Brun-Lie: 1430gr  +140gr    "        "
Cassius Clay: 1906gr  +176gr      "            "

Charlotte 107gr






Challe 129gr






Celine 119gr





Cassius 130gr





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar