torsdag 23 april 2015

Adelle fyller 1 månad idag

och dagen firades hemma hos farmor, jag,  och bestefar, Roy, :) med årets första grillning även om jubilaren fick nöja sig med att bli ammad med jämna mellanrum.
   Det är första gången familjen är här sedan hjärtat föddes och så blev det just på en månadsdagen. Tur skall man ha.
   På loppisen i Lundsbrunn så köpte vi två gipssatser som man kan göra avgjutningar av små fötter och det gjorde vi, innan Micke, Carro och Adelle åkte hem. Så nu skall vi hälla i avgjutningsmassan och sedan får vi se hur det blev. Lilla damen tyckte inte det var så kul att sitta still så länge ;) men det är iaf hennes små fottar hur det än blir.
     Vi säger bestefar om Roy för det låter bättre en plastfarfar och så är ju Roy till hälften norsk. Hans mamma kom från Norge om det var ngn som undrade över valet av namnet.

Det har varit mycket sista tiden. Jag har tillbringat 5 dagar hos "syrran" Lotta Wallin i Skeppshult. Dels för att gosa bebiskatter och dels för att vara på Dakkekattens utst. i Gislaved och umgås med Lotta.

Sedan så har jag nog inte mått så bra varken i kropp eller knopp men nu kommer jag att få ngn psykologsköterska eller liknande att prata med. KBT? Att gråta i flera timmar över något som inte ens hänt är inte likt mig så något är inte helt ok.

Vem vill se bebisbilder??
 Lilla stackaren har ev fått svinkoppor så just nu är hon en aaning prickig i ansiktet. Det är skickat odling och hon har fått penicillin.

Adelle 1 månad idag

Totsi (och Abeba) var så nyfikna på vad det var som rörde sig i soffan men de vågade sig inte riktigt fram











Så gjorde vi gipsavgjutningar av små fötter. Pappa Mikael, Adelle och bestefar Roy


Här fick mamma Caroline vara med också


Jag är ju inte så förtjust i öron på kläder men har insett att det kanske beror på VEM som är i dessa kläder ;) Pussöt liten isbjörn








På loppisen i Lundsbrunn så köpte vi ett babygym. Vilken bra affär vi gjorde när det gällde pris kontra kvaliteten.... även barnkläderna vi köpte föll Micke och Carro på läppen. Rena och välvårdade så en tur till den loppisen i höst är nog ett måste.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar