lördag 16 november 2013

A-kullen 12 veckor

och hur fort gick inte de veckorna????? Jäkla tur att vi har tre bebisar till som inte flyttar förrän den 21/1-14  och då har vi, om vi har tur, en C-kull som är född omkring den 14/1 så det kan kanske bli att sälla kull i Varberg i Mars. Håller tummarna.

I går var kära Kerstin här med gubbe Nicke och tonöringarna Andreas/Aja och Elin hit och pussade på katterna tills de var, nästan, sönderpussade ;) Det är alltid så roligt att träffa dem alla. Kram på er.

Idag var det pappa/husse Rickards tur att, tillsammans med kompisen Ann, komma hit och hälsa på sin Isak/Björn Borg och tänk, det kändes som om vi hade känt varandra länge. Det gick lätt att prata och man var på samma våglängd. Rickard kommer att skämma bort Isak/Björn så det kommer nästan att vara olagligt ;) Snickarkompisen skall komma endera dagen för att bygga och näta in balkongen så Isak kan vara på balkongen utan risk. Leksaker, klätterställning, sandlåda, vattenfontäner mm är inköpt och kattsanden skall levereras endera dagen så jösses så bra han kommer att få det den lille Isak/Björn.
Jag tror att det blev riktig kärlek mellan Isak/Björn och hans husse för den lille höll igen truten och somnade i famnen på sin nya papphusse.

Så drar vi lite vikter på huliganerna.

A-kullen:
              Abeba: 1533gr  + 173 sedan vecka 11
              Ari:  1658gr  + 238gr  sedan vecka 11

B-kullen:
              Bente Skari/Diva  375gr  + 162gr sedan vecka 1
              Björn Börg/Isak  386gr  + 164gr  sedan vecka 1
              Bobby Charlton  396gr  + 166gr  sedan vecka 1

Abeba Aregawi









Ari Vatanen/Zimba?









Bente Skari/Diva



Björn Borg/Isak



Bobby "KinaHamstern" Charlton





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar