onsdag 17 juli 2013

Totsi 4 veckor och Sjötorp

Nu har Totsi kommit till vecka 4 och hon äter för, minst, fyra katter och hon ökar i vikt så hej å hå. Allt slinker ner från nötfärs till kycklinghjärtan via Sheba och div. blandat torrfoder.

Vikter: Totsi: 4490  +111gr sedan i måndags
            Ricki: 2722gr  -16gr suck!
            Trond: 3236gr  + 66gr.







Idag gjorde vi bara en liten roadtrip till Sjötorp för att kolla lite båtar och slussarna. Vi hade faktiskt fika med denna gång så vi inte behövde inte fara hem för att min kropp fick/får hungerspatt.
 Något sjukt hände när vi väl var där. Först fungerade inte P-automaten och sedan fungerade inte nyckeln till bilen. Precis vad man önskar när man står i Sjötorp. Roy kom tillslut in i bilen och fick nyckeln att fungera men utanför bilen så var det tji så bilen fick stå olåst. Vi tog vårt fika med oss och knallade ner mot gästhamnen och hittar på herr och fru X som inte heller kommer in i sin SAAB-00 för nyckeln fungerar inte!!!!!!!!! Jäkla epidemi va? I ett senare skede så såg vi nästan familj med sin SAAB-00 som också hade problem att komma in i sin bil..... Vad är det för fel på Sjötorp och SAAB? Jo, Roy kom fram till att det kan vara slussarnas komradios som kör på samma frekvens och som stör ut nycklarna, för när vi kom hem så fungerade nyckeln helt utan problem ;)









Jäkla tur att kameran var med. Detta ser man inte varje dag. Ekipaget var på väg ner till Danmark och hade startat från Mora, i morse.






























1 kommentar:

  1. Ja, nog blev jag lockad alltid. Så fint det är där. Och egen fika så där är alltid gott :)

    SvaraRadera