torsdag 1 oktober 2015

Floyd och Fanny 13 veckor + lite köksrenovering

Egentligen så brukar jag inte göra en 13 veckors uppdatering men eftersom Floyd fortfarande är kvar här tom den 10/10 så blir det även en 14 veckors uppdatering. Det är ju så att mamma Floyd gärna vill se bilder på sin bebis även när hon är långt borta där solen bor :D
     Floyd har de största och mest markerade uggleögonen jag sett på mycket länge på en kattunge. Ibland, på vissa bilder, ser det nästan ut som om ögonen är på väg ut ur skallen på honom. Vilket de, givetvis, inte gör. Favorit sysselsättningen är att småbråka med de andra småkatterna, sova, leka med vippa eller jaga små prasselbollar eller råttor eller.. eller.... och soooova. Han är för söt.

Vikter:
Floyd: 1684gr  +138gr sedan vecka 12
Fanny: 1762gr  +154gr           "

Nu går vi över till ordet, köksrenovering.
Japp.
 Inredningen som Roy byggde själv börjar bli sliten i färgen så nu var det, är det, verkligen dags att hitta en ny färg med färg. Alltså inget vitt. Det blev Karlssons Pool 11 en ljusblå, nästan babyblå visade det sig. Nu är den skåpluckan bara målad en gång så den blir lite mörkare. I ett senare skede skall det in ett vitt eller ljusgrått golv som måste dra åt blått om det blir ett ljusgrått och vitt måste dra åt blått annars blir det en kollision som jag inte kommer att gilla.
Så här ser köket ut som Roy byggde själv.




Senare så kommer det ju uppdateringar lite då och då.
Nu är det dags för Maria med fam att gotta sig åt sin Floyd.
Ser att jag behöver noppa bort tofsarna som är på toppen på öronen. Sådana skall inte britterna ha kvar.





























För att vara lite rättvis OCH för att visa hur söt Fanny är så blir det givetvis en hög med bilder på henne med. 

Nu märks det tydligt skillnad på ex.vis Fanny och Frida aka Soya vem de brås på, mamma eller pappa. Fanny brås på pappa Shaq. Det är tyngd i henne och kroppen är kompakt. Soya är en mamma Ricki lookalike i kroppen. Smal och liten, men proportionerlig. Filip var också en Shaq i kroppen men mer mamma i ansiktet. 








Jag har vänt bilderna rätt i datorn men det fungerade tydligen inte här










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar