söndag 8 januari 2017

4711gr

väger Ricki. Jösses hur skall detta sluta? Den lilla, lilla katten med den stora kulan går 5 steg och lägger sig ned och vilar. Jag tror fortfarande på 5 st ungar men det kan ju vara 3 jättebebisar eller, eller... jag är såå nyfiken då detta är Rickis sista kull. Hon skall få bli pensionär här hemma sedan. Hon kommer inte att flytta någonstans eftersom Abby, huskatt, är Rickis "mamma" utsedd av Ricki själv.




2017 01 07


Ricki har, nu i slutet på graviditeten, börjat med att "mata" sin dotter Fanny. Ricki har vid varje kull gått runt med ngn mjuk sak och jamat och pipigt allt för att locka fram sina bebisar så att hon kan ge dem mat. Här har hon precis "matat" Fanny och tvättat henne.




Fredag till lördag fick vi låna vår AdelleKaramell. Det är bara så synd att hon fortfarande inte gillar att gå och lägga sig. Hon gråter och gråter ibland tom med tårar. Nå, det ger sig väl när hon blir lite äldre. Det har ju faktiskt blivit mycket bättre. Vilken trollunge vi har till barnbarn. Vilket minspel hon har. Det är svårt att hålla sig för skratt vissa gånger då man måste vara allvarlig.







Roy och Adelle skall gå ut och hämta ved




Jag stickar inte men det gör moster och mormor. Här har moster stickat oufitten från årets Adventskalender. Passar Adelle som en smäck.



Farmor fotar genom fönstret



I vanliga fall fixar Adelle trappan själv men nu var den riktig hal och med termobyxor så är det bäst att få hjälp upp




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar