tisdag 26 mars 2013

                           Kattutställning 23-24/3-2013 Träffen, Båberg, Trollhättan.


Tawallis Trond Espen Seim blev, tyckte domarna, vid färgbedömningen, svart eller möjligen brun. Han är reggad som choklad men är antagligen golden men ni är välkomna med kommentarer om ni tycker att han är svart. 


 
Nå han fick sitt Ex 1 både lördag och söndag plus väldigt bra bedömningar så vi är jättenöjda. Han har ju ett psyke som är underbart den lille plutten.

 
Husse Roy och Trond

 
Mamma Elisabeth och Trond

 
 
Tawallis Ricki Lake fick sitt CAC både lördag och söndag och verkligt bra bedömningar


 
Husisen Abby var skakis för första gången på en utställning. Det var lite för mycket folk för nära vid domarborden. På söndag blev hon Ex2, slagen av en mer allert hona. Abby är inte mycket för att leka med fjolliga vippor och leksaker :)

 
Ricki i buren. Domarna gillade hennes stora, runda ögon!


 
Smuggler Rhythm and Blues aka Totsi fick sina CAC både lördag och söndag och domaren på lördagen önskade oss lycka till med vår uppfödning och trodde mycket på att det skulle bli bra kattungar efter Totsi. Hon hade även en så vacker ögonfärg som få britter har tyckte domaren. :)



 
                                         Skiter inte jag lite i vad ni håller på och fjantar med ?


 
 
Vi bodde på Scandic, Trollhättan ett hotell med trevlig receptionspersonal. Effektiv och trevlig frukostpersonal MEN vi kommer aldrig att äta där mer. Den servicen är under all kritik. Sur personal, dålig/obefintlig service vid bordet osv. Däremot så är India Palace verkligt bra med god mat och sericeminded personal. Kan rekommenderas.
 
Annars så var det underbart roligt att träffa alla vänner igen. Underligt att man hinner få bedömningarna på katterna, man är ju fullt upptagen med att prata med alla ;)
 
 
Lite bilder från helgen
 
Min son Micke med sin, Siames, Steve. Steve är en riktig BIS-katt
 
 
Svärdotra Anna med huskatten Findus


Denna lilla pluttkatt, Brittisk korthår, Smuggler Storm, som har samma uppfödare som vår Totsi, sopade banan med många katter och kapade åt sig massor med fina priser bla BIR både lörd och söndag. Ägare Noomi Björkil och Andreas Långberg.

 
Annica och Robin med sin långhårsbritt, Sally

 
Andreas med Storm och sambo Noomi

 
Boel Hultén. Uppfödare till Smuggler Storm och vår Smuggler Rhythm and Blues

 
Lotta Lilja med Charlie

 
Jonas jobbar hårt i sekretariatet

 
Domar fyron

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar