LizPaws Gunde Svan: cremévit
Vikt: 127 gr vilket är 19 gr mer än igår och totalt 31 gr ökning.
LizPaws Greta Molander: blåpadda med vitt
152 gr vilket är 14 gr mer än i går och totalt 31 gr ökning
Gunde
Greta (stannar?)
Så då kommer vi till F-kullen. De har fått flytta ut i stora bolådan nu och det är så roligt att se dem tulta omkring och att se dem lystra när man pratar med dem och så kommer de "knatande". Några vill väääldigt gärna bli kliade på magen och spinner så de låter som små kulsprutor.
Fabien till vänster och sedan vår Fanny, sedan ? och Frida aka Soya och så ? och ?
Vikter:
Fabien Barthez: 292gr + 13gr total ökning: 189gr
Floyd Patterson(reserverad): 287gr +11gr total ökning: 191gr
Fanny Smith(stannar): 300gr +11gr total ökning: 202gr
Frida Wallberg"Soya"(reserverad): 269gr +16gr total ökning: 182gr
Fiona May(reserverad): 297gr +8gr total ökning: 205gr
Filip Flisar: 320gr +11gr total ökning: 215gr
Och nu är ni alla beredda på den där sötdöden!??!!?!?!??!?
Fabien
Floyd (reserverad)
Fanny (stannar)
Frida "Soya" (reserverad)
Fiona (reserverad)
Filip
Ok. Det var det om detta. I övrigt så har jag plockat av våra röda vinbär, gjort rårörd vinbärssylt och så lite vinbärsdricka, lagt Västeråsgurka i snabbsaltning.
1 liter vatten, kallt,
1 dl salt, blanda till saltet lösts upp
. och dill.
Tvätta av gurkan, skär av ändarna, varva gurka och dill och häll över saltvattnet. På med lock på kärlet gurkan förvaras i och in i kylskåp. Provsmaka efter en vecka, är smaken för tam, låt stå längre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar