onsdag 4 juli 2012

Det har varit mycket nu

Vi börjar med kattutställningen på Träffen, Båberg/Trollhättan som vi var med på Lördag och Söndag.
Gjorde entre på campingen i Trollhättan på Fred. em och knödde in oss i en pytteliten stuga utan vatten och toa och dusch!! Blir Scandic eller Hotell Oskar nästa gång!!

Stönade oss upp i svinottan på lörd. för vet.kontroll men sedan började det roliga :)

Vår pluttiga och snygga, huskatt, Wasabi blev först DB domarens bästa och slog sedan ut Findus, min sons huskatt och blev Bästa manliga huskatt.. Han fick påse med mat och POKAL!





På söndagen blev Wasabi åter DB men lekte räka framför domarna så han förlorade mot Findus som blev Nordic Winner suck!!
Abby, Wasabis lilla mamma fick rätt bra omdömen/bäst på söndagen men stannade som ex3 men det är ok. Hon är för lik en raskatt och huskatter ska se ut som huskatter punkt.


Lördagen bjöd på mer skoj. Jag fick ställa vår nya Britthona, Smugglers Rhythm and Blues, och till min och ,uppfödarens , Boel Hulténs stora förtjusning älskade vår domare henne så hon blev DB och sedan Bäst I Ras BIR. Denna lilla 13 veckor gamla pluttkatt vann över de stora, vuxna, fina britterna.





Senare i panel så vann den lilla, fina nakenfisen till vänster men den blev även BIS (Bäst In Show) på lördagen så det kändes rätt ok.

Söndagen var ju stora räkdagen för Wasabi men han blev DB och nominerad och ex1 så vi är nöjda.

Söndagen var även den dagen då vi fick ta hem Totsi, Smugglers Rhythm and Blues!!!!!!!!!!











1 kommentar:

  1. Grattis till alla utmärkelserna och till den nya familjemedlemmen!!! Kram Mia

    SvaraRadera